Maxolution B.V.

Maxolution is opgericht in 1996 en is actief met het ontwikkelen en implementeren van software toepassingen voor zowel Apple als WIndows platform.

Onze focus

Organisaties in alle sectoren worden steeds meer gedreven door kennis, en meer specifiek, door de expertise van hun kenniswerkers. Dit betekent dat informatie, communicatie en kennis significant belangrijker worden om klanten te ondersteunen, concurrentie voor te blijven, te innoveren of om gewoon efficiënt te zijn. Wat betekent kennismanagement voor uw organisatie?

Ook voor uw organisatie is het van strategisch belang om informatie- en kennisstromen op de juiste wijze te beheren. Aangezien binnen organisaties sprake is van een steeds omvangrijkere hoeveelheid en verwevenheid van informatie en kennis, is dit echter niet vanzelfsprekend.

Onze missie

Maxolution B.V. is gespecialiseerd in informatie- en kennismanagement, wij helpen u uw organisatorische doelstellingen te behalen door informatie vraagstukken primair te beheren vanuit maatsoftware. Essentieel hierbij is gebruikersvriendelijkheid en flexibiliteit van de software.

Software hoort binnen uw bedrijf naadloos aan te sluiten met uw huidige software, medewerkers en bedrijfsprocessen. Veel softwarepakketten zijn prima in staat veel taken voor u uit handen te nemen. De wijze waarop dit in die software is toegepast is echter niet altijd eenvoudig, duidelijk en gestructureerd.

Maxolution B.V. richt zich dan ook niet alleen op de mogelijkheden van een softwarepakket, maar vooral op de wijze waarop deze bij onze klanten op een eenvoudige, soepele, prettige en bovenal efficiënte manier werkt.

O.B.I.S. 5 Nederland | Alle rechten voorbehouden | 2014 - 2015 | http://www.obis5.nl 2017

Log in with your credentials

Forgot your details?